Handelsbetingelser

Bestilling og betaling
LeafyLife er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle hos os. Det kan dog ske, at vi lukker hjemmesiden ned midlertidigt grundet vedligeholdelse. Du kan derfor kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig igen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
LeafyLife modtager online betalinger med [følgende kort]
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din ordre er blevet gennemført.
LeafyLife tager kun imod DKK (Danske Kroner) som valuta.

Vi tager forbehold for pris- og trykfejl på hjemmesiden og forbeholder os retten til at annullere orderen, hvis der er tale om en væsentlig og/eller tydelig fejl.

Levering
Leveringstiden for din ordre er typisk indenfor 1-3 hverdage.
[Vi tilbyder følgende fragtmuligheder]
Hos os har du altid gratis fragt på din ordre, uanset beløbet.

Fortrydelsesret
Når du handler på nettet og hos LeafyLife har du normalt 14 dages returret på varer købt på hjemmesiden. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget din bestilling.
[Mere info om returret, retur adresse osv.]

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til den danske købelov. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til LeafyLike i det vi kalder “rimelig tid” efter varens modtagelse. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, i tilfælde af anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen alligevel er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får enten en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til LeafyLife at vurdere varens stand.

Persondata
For at kunne handle hos leafylife.dk skal du som minimum oplyse os:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefon/mobilnummer

Vi videresælger aldrig personlige oplysninger og videregiver heller ikke dine personlige oplysninger til andre. Dine oplysninger bruges udelukkende med det formål at kunne behandle og levere din ordre til dig.

Personoplysninger registreres og opbevares hos LeafyLife i op til fem år, hvorefter oplysningerne automatisk slettes.
Du har ret til enhver tid at få slettet dine oplysninger, så længe du beder os om det. Har du oprettet et login hos os til at kunne foretage selvbetjening, vil dine personlige oplysninger samt. ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Køb med god samvittighed for naturen
Vi tilbyder 100% sikker betaling
Du har altid 14 dages fortrydelsesret