Shopping Cart
Køb med god samvittighed for naturen
Fri fragt på ordrer over 200 DKK
Pakker sendes indenfor 1-2 dage

Privatlivspolitik

Persondata
For at kunne handle hos leafylife.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefon/mobilnummer

LeafyLife videresælger aldrig personlige oplysninger og videregiver heller ikke dine personlige oplysninger til andre. Dine oplysninger bruges udelukkende med det formål at kunne behandle og levere din ordre til dig.

Personoplysninger registreres og opbevares hos LeafyLife i op til fem år, hvorefter oplysningerne automatisk slettes.
Du har ret til enhver tid at få slettet dine oplysninger, så længe du beder LeafyLife om det.

Har du oprettet et login hos LeafyLife, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Sikkerhed
Hos LeafyLife prioriteres datasikkerhed og fortrolighed meget højt, fordi jeg ved, at det er af højeste prioritet for den kritiske forbruger, der handler på nettet. Dine data er altid krypteret og sikret med SSL protokol, som betyder at al data som bliver udvekslet mellem serveren og browseren forbliver private.

Cookies
LeafyLife anvender cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig som forbruger.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, alt afhængig af din browser. Læs mere om LeafyLifes cookies her.

Indsamling af oplysninger
Når du besøger LeafyLife, indsamles der automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

Når du køber et produkt på hjemmesiden, indsamles oplysninger om dig, som navn, adresse, e-mail adresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtigelser.

Ved tilmelding til nyhedsbrev: Personoplysninger overføres til MailChimp, som er et software-firma jeg benytter til håndtering af nyhedsbrevet. MailChimp er beliggende i USA og har afgivet en databehandleraftale, således at de lever op til den danske lovgivning. MailChimp er beskyttet via EU’s og USA’s værn om privatlivets fred. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af den mail du har modtaget eller ved at kontakte mig.

Googles værktøjer Google Shopping og Analytics, bruger jeg til annoncering og website statistikker. Google er beliggende i USA og er beskyttet via EU’s og USA’s værn om privatlivets fred. Til håndtering af Google Shopping og Analytics får jeg hjælp fra det danske firma GenieWords.

Sletning af oplysninger
Du kan til enhver tid få slettet dine personlige oplysninger såfremt du ønsker dette, ved at tage kontakt til LeafyLife.

Indsigt og rettigheder
Du har ret til enhver tid, at få oplyst hvilke personoplysninger LeafyLife behandler om dig. Du har desuden også ret til enhver tid, at gøre insigelse mod, at disse oplysninger anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, er det dit ansvar at bede LeafyLife rette dem. Du kan bede om at få tilsendt dine personoplysninger. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@leafylife.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det gøres ved at tage kontakt til Datatilsynet.