Privatlivspolitik

Persondata
For at kunne handle hos leafylife.dk skal du som minimum oplyse os:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefon/mobilnummer

Vi videresælger aldrig personlige oplysninger og videregiver heller ikke dine personlige oplysninger til andre. Dine oplysninger bruges udelukkende med det formål at kunne behandle og levere din ordre til dig.

Personoplysninger registreres og opbevares hos LeafyLife i op til fem år, hvorefter oplysningerne automatisk slettes.
Du har ret til enhver tid at få slettet dine oplysninger, så længe du beder os om det. Har du oprettet et login hos os til at kunne foretage selvbetjening, vil dine personlige oplysninger samt. ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Sikkerhed
Hos LeafyLife prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed meget højt, fordi vi ved, at det er af højeste prioritet for den kritiske forbruger, der handler på nettet. Dine data er altid krypteret og sikret med SSL protokol, som betyder at al data som bliver udvekslet mellem serveren og browseren forbliver private.

Cookies
LeafyLife anvender cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig som forbruger.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, alt afhængig af din browser. Læs mere om vores cookies her.

Indsamling af oplysninger
Når du besøger LeafyLife, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

Når du køber et produkt på hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, som navn, adresse, e-mail adresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtigelser.

Når du opretter en profil eller foretager et køb hos LeafyLife, har du mulighed for at give samtykke til at modtage e-mailmarkedsføring. Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke enten ved at kontakte os eller ved at trykke på afmeldelseslinket i bunden af den mail om markedsføring du modtager.

Sletning af oplysninger
Du kan til enhver tid få slettet dine personlige oplysninger såfremt du ønsker dette, ved at tage kontakt til os.

Indsigt og rettigheder
Du har ret til enhver tid, at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du har desuden også ret til enhver tid, at gøre insigelse mod, at disse oplysninger anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, er det dit ansvar at bede os rette dem. Du kan bede om at få tilsendt dine personoplysninger. Henvendelse herom kan ske til: info@leafylife.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det gøres ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Køb med god samvittighed for naturen
Vi tilbyder 100% sikker betaling
Du har altid 14 dages fortrydelsesret