Vision

Vores vision er at gøre det lettere for forbrugere at anskaffe sig hverdagsprodukter som er mere miljøvenlige og bæredygtige, så vi sammen kan skåne vores eneste og enestående planet

Vi vil fremføre vores vision således at det er nemmere for alle forbrugere at kunne tilkøbe sig mere miljøvenlige og bæredygtge hverdagsprodukter med et stort udvalg til fornuftige priser.

Mange af vores nuværende gængse produkter vi bruger til vores dagligdag i dag, kan nemt skiftes ud med et bedre og sundere alternativ for både miljøet og os selv.

Vi oplyser på vores hjemmeside så vidt muligt alle fordele om vores alternativer af hverdagsprodukter som helhed, fremfor dem vi i forvejen stadigvæk bruger i dag, som altså ikke er særligt gode for miljøet.

Vi mener at vi alle kan være med til at gøre en forskel ift. klimaproblematikken vi allesammen står overfor. Èn ting er selv at starte et sted og en anden er at inspirere andre til at gøre det samme. Vi går gerne forrest i kampen for en bæredygtig og grønnere fremtid.

Køb med god samvittighed for naturen
Vi tilbyder 100% sikker betaling
Du har altid 14 dages fortrydelsesret