Shopping Cart
Køb med god samvittighed for naturen
Fri fragt på ordrer over 200 DKK
Pakker sendes indenfor 1-2 dage

Vision

LeafyLifes vision er at gøre det lettere for forbrugere at anskaffe sig hverdagsprodukter som er mere miljøvenlige og bæredygtige, så vi sammen kan skåne vores eneste og enestående planet

LeafyLife vil fremføre sin vision således at det er nemmere for alle forbrugere at kunne tilkøbe sig mere miljøvenlige og bæredygtige hverdagsprodukter med et stort udvalg til fornuftige priser.

Mange af vores nuværende gængse produkter vi bruger til vores dagligdag i dag, kan nemt skiftes ud med et bedre og sundere alternativ for både miljøet og os selv.

LeafyLife oplyser så vidt muligt alle fordele om vores alternativer af hverdagsprodukter som helhed, fremfor dem vi i forvejen stadigvæk bruger i dag, som altså ikke er særligt gode for miljøet.

LeafyLife mener at vi alle kan være med til at gøre en forskel ift. klimaproblematikken vi allesammen står overfor. Èn ting er selv at starte et sted og en anden er at inspirere andre til at gøre det samme. LeafyLife går gerne forrest i kampen for en bæredygtig og grønnere fremtid.